LawyerHelp Lansează Noul WebApp Pentru Managementul Consultantei Juridice

LawyerHelp Lansează Noul WebApp Pentru Managementul Consultantei Juridice

LawyerHelp lansează noul WebApp proiectat si conceput de la zero pentru Managementul Consultantei Juridice.

LawyerHelp a lansat o puternica aplicatie web, care va deveni una dintre cele mai utilizate platforme cloud de gestionare a consultantei juridice. LawyerHelp WebApp vine cu un design inovator pentru a face disponibile unui avocat pe toata platformele (PC, Tableta, Mobil), intr-un mod convenabil, toate aspectele legate de practica sa. Conceput special pentru a oferi avocaților o flexibilitate completă, LawyerHelp WebApp păstrează fiecare element important al unei spete la un click distanță.

In Raportul Studiului Privind Tehnologia Juridică din 2012, solicitat de catre Asociația Baroului American, 78% dintre avocați au raportat că folosesc telefoanele inteligente pentru sarcini legate de munca lor legala. În acest fel, avocații isi muta din ce în ce mai mult practica juridica în afara birourilor. iPhone de la Apple si telefoanele Android de la Samsung sunt telefoanele cele mai frecvent menționate de catre avocati in sondaj ca fiind cele mai utilizate.

Cu noua aplicatie intuitiva si rapida LawyerHelp WebApp, avocații își pot gestiona practica judiciara de oriunde din lume. Cu o grafica intuitiva, LawyerHelp WebApp maximizează gradul de utilizare, oferind utilizatorilor două meniuri special concepute pentru mobile mobile localizate pe partea stanga și superioară a ecranului. Meniul de la stânga oferă utilizatorilor acces la caracteristicile principale ale aplicației, inclusiv cazuri, documente, contacte, facturare, calendare și sarcini. Meniul de sus dezvăluie alte funcții în care avocații pot să vadă evenimentele viitoare, sarcini și cazurile recente.

Cu puțin peste 6 luni în urmă, am pornit într-o călătorie pentru a dezvolta un WebApp care să redefinească modul în care avocații practică legea în afara biroului. Cu LawyerHelp oferim avocaților un WebApp puternic și frumos care le permite să practice oricând, oriunde.

Alte caracteristici notabile ale WebApp-ului LawyerHelp includ o interfață inovatoare pentru a adăuga cazuri, documente și note.

LawyerHelp WebApp este disponibil pentru un Demo de 7 Zile și este compatibil cu toate browserele moderne de pe toate dispozitivele.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?