LawyerHelp lanseaza global o actualizare multi-limba. Versiunea franceză este acum disponibilă.

LawyerHelp lanseaza global o actualizare multi-limba. Versiunea franceză este acum disponibilă.

LawyerHelp este acum tradusă în franceză și va fi extinsă în mai multe limbi în lunile următoare.

LawyerHelp are mandria să vă anunțe că va furniza acum software-ul său de management al practicilor de drept pentru avocații și firmele de avocatură vorbitoare de limba franceza din Franța, Belgia, Luxemburg și Elveția. Această actualizare plasează LawyerHelp ca unul dintre puținele programe care își extind programul software dincolo de țările vorbitoare de limba engleză.

Această tranziție va oferi acum avocaților vorbitori de limbă franceză și firmelor de avocatură din întreaga lume un software de clasă mondială pe care îl pot utiliza în limba lor maternă. Noul plugin de traducere va permite avocaților să traducă software-ul în orice limbă aleasă. Acum firmele de avocatură din întreaga lume vor avea capacitatea de a-și personaliza pe deplin software-ul, în loc să-și dezvolte propria soluție internă.

De la început, scopul nostru a fost întotdeauna să facem cea mai ușoară de utilizat aplicatie, astfel încât avocații din întreaga lume să-l poată folosi. Software-ul nostru a fost inițial construit cu flexibilitatea pentru mai multe limbi. Numai că după mai multe solicitări din partea avocaților vorbitori de limbă franceză am hotărât că este momentul potrivit să-l punem la dispoziție în limba franceză – și suntem foarte mulțumiți de decizia noastră.

Firmele de avocatură pot solicita limba lor accesând https://lawyerhelp.eu/ro/contacteaza/

Despre LawyerHelp.eu

Folosind cea mai recentă tehnologie, LawyerHelp este un software de management al practicilor de drept ușor de utilizat pentru pentru firmele de avocatură din întreaga lume.

Plin de funcții utile, aplicația vine cu un CRM încorporat, inclusiv sarcini și calendar. Administrarea cazurilor și a documentelor, portalul clientului, câmpurile personalizate și gestionarea sarcinilor sunt toate caracteristici standard. Actualizările sunt publicate săptămânal.

Lucrăm să integrăm Gmail, Google Business Apps, Exchange, Outlook, Quickbooks Online, Stripe, LawPay, Dropbox și Box.com. O altă mare funcționalitate pe care lucrăm să o lansăm în curând este dosarul. Cu acest modul, avocații vor putea verifica în mod automat statutul cazurilor lor în instanțe (just.ro).

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?