LawyerHelp lanceert nieuwe WebApp voor juridisch praktijkbeheer

LawyerHelp lanceert nieuwe WebApp voor juridisch praktijkbeheer

LawyerHelp publiceert baanbrekende nieuwe WebApp die van de grond af is ontwikkeld voor juridisch praktijkbeheer.

LawyerHelp heeft een krachtige nieuwe WebApp gelanceerd die één van de meest gebruikte cloud-based platforms voor praktijkbeheer wordt. De LawyerHelp WebApp komt met een innovatief ontwerp om alle aspecten van een advocatenpraktijk gemakkelijk toegankelijk te maken op alle platforms (Desktop, Tablet, Gsm). Speciaal ontworpen om advocaten volledige flexibiliteit te geven, houdt de LawyerHelpHelp WebApp elk belangrijk gebied van een zaak in de gaten.

In een Juridisch Technologisch Enquête rapport dat door de American Bar Association werd aangevraagd, meldde 78% van de advocaten het gebruik van smartphones voor wetgerelateerde taken. Op deze manier blijkt dat advocaten steeds meer werken buiten hun vestigingen. Apple’s iPhone en Samsungs Android-telefoons zijn de telefoons die door advocaten in de enquête het meest worden gebruikt.

Met de nieuwe LawyerHelp WebApp kunnen advocaten hun praktijken beheren met een intuïtieve, krachtige app. Met een moderne lay-out maximaliseert de LawyerHelp WebApp zijn nut door gebruikers twee mobiele dia-menu’s aan de zijkant en bovenkant van het scherm te geven. Swiping van links geeft gebruikers toegang tot de kernkenmerken van de applicatie, waaronder zaken, documenten, contacten, facturen, agenda’s en taken. Het bovenste menu onthult andere functionaliteiten waar advocaten toekomstige gebeurtenissen, taken en recente zaken kunnen bekijken.

Net ruim 6 maanden geleden begonnen we de uitdaging om een ​​WebApp te ontwikkelen die zou herzien hoe advocaten hun taken ook buitenshuis kunnen uitoefenen. Met LawyerHelp geven we de advocaten een krachtige en mooie WebApp waarmee ze altijd en overal kunnen werken.

Andere opvallende kenmerken van LawyerHelp WebApp omvatten een innovatieve interface om zaken, documenten en notities toe te voegen.

De LawyerHelp WebApp is beschikbaar voor een test gedurende 7 dagen en is compatibel met alle moderne browsers op alle apparaten.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?